Separate the whites from the yolks. You will need a mixer.
Отделить белки от желтков. Понадобится миксер.
Combine the yolks with half the sugar and beat well. In a separate bowl, beat the whites with the other half of the sugar. Be sure to wash the whisks, do not mix the whites with the yolks at the beating stage.
Желтки соедините с половиной сахара и хорошо взбейте. В отдельной миске взбейте белки с другой половиной сахара. Обязательно помойте венчики, не смешивайте белки с желтками на стадии взбивания.
When the whites are whipped into a stable foam, carefully add the yolk mixture and mix with a spoon, then just as carefully add the flour. Do not stir for long; as soon as the mixture comes together, transfer it to a pastry bag.
Когда белки взбиты в устойчивую пену, аккуратно введите туда желтковую смесь и перемешайте ложкой, потом так же аккуратно введите муку. Не мешайте долго, как только масса объединиться, переложите ее в кондитерский мешок.
Line a baking sheet with silicone paper. Squeeze out strips 10 centimeters long and sprinkle with powder. Space them apart as the cookies will rise and expand. Bake at 180 degrees for 15-20 minutes.
Противень застелите силиконовой бумагой. Выдавите полоски длиною 10 сантиметров, посыпьте пудрой. Делайте расстояние друг от друга, так как печенье будет подходить и расширяться. Выпекайте при температуре 180 градусов 15-20 минут.
Since the cookies have a long shape, they can be served in a very interesting way. For example, placing them standing in a large glass or tying them with braid.
Так как печенье имеет длинную форму, можно очень интересно оформить подачу. Например, уложив их стоя в крупный стакан или перевязать тесьмой.