Remove the eggs from the refrigerator to allow them to come to room temperature.
Достаньте яйца из холодильника, чтобы они приняли комнатную температуру.
In a deep bowl, mix mayonnaise with finely chopped parsley, pepper and squeezed garlic. Boil the eggs hard. Chop them finely after cooling. Grate the cheese and turnips on a medium grater.
В глубокой миске смешайте майонез с мелко нарезанной петрушкой, перцем и выдавленным чесноком. Сварите яйца вкрутую. Мелко нарежьте их после остывания. Натрите сыр и репу на средней терке.
Combine the resulting dressing with turnips, cheese and eggs in a salad bowl and add salt. Mix everything thoroughly and place in the refrigerator.
Соедините в салатнике получившуюся заправку с репой, сыром и яйцами и добавьте соль. Тщательно перемешайте все и отправьте в холодильник.
Serve on toast or in tartlets, or at dinner as a side dish for meat.
Подавайте на тостах или в тарталетках, а также на ужин вместо гарнира к мясу.