Sift the flour.
Просейте муку.
In a deep bowl, mix cottage cheese with sugar. Break the egg into a bowl and stir until smooth. Add rye flour in small portions. Knead the dough, form the pieces into small balls and flatten them a little with your hand.
В глубокой миске смешайте творог с сахаром. Разбейте в миску яйцо и перемешайте до однородности. Небольшими порциями добавляйте ржаную муку. Замесите тесто, сформируйте заготовки в виде шариков небольшого размера и приплюсните их немного рукой.
Place the pieces in a frying pan heated with oil and fry each side until golden brown. Each side takes 4-5 minutes to cook on average. Place the finished cheesecakes on plates and serve.
Выложите заготовки в раскаленную с маслом сковороду и обжаривайте каждую сторону до румяности. Каждая сторона в среднем жарится 4-5 минут. Готовые сырники выложите на тарелки и подавайте на стол.
Serve cheesecakes made from rye flour with condensed milk or sour cream.
Подавайте сырники из ржаной муки со сгущенкой или сметаной.