Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Wash the mushrooms. Peel the garlic. Thaw the green beans.
Куриное филе промойте и промокните бумажным полотенцем. Грибы помойте. Чеснок очистите. Стручковую фасоль разморозьте.
Cut the chicken fillet into small cubes.
Куриное филе нарежьте небольшим кубиком.
Cut the champignons into slices or slices.
Шампиньоны нарежьте дольками или ломтиками.
Chop the garlic into thin slices.
Чеснок порубите тонкими пластинками.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the chicken for 5 minutes over high heat until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте курицу в течение 5 минут на сильном огне до румяной корочки.
Add the mushrooms to the pan and fry for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду шампиньоны и обжарьте еще 3 минуты.
Add green beans and garlic to the pan and fry for another 2 minutes.
Добавьте в сковороду стручковую фасоль и чеснок, обжарьте еще 2 минуты.
Add soy sauce to chicken and vegetables. Stir and fry for another 2 minutes until the soy sauce has completely evaporated. Pepper to taste.
Добавьте к курице и овощам соевый соус. Перемешайте и жарьте еще 2 минуты до полного выпаривания соевого соуса. Поперчите по вкусу.
Sprinkle the finished dish with sesame seeds.
Готовое блюдо посыпьте кунжутом.