Grind 1 tbsp in a blender or coffee grinder. sugar to powdered sugar.
В блендере или кофемолке измельчите 1 ст.л. сахара до сахарной пудры.
Grind the cottage cheese through a sieve, add sugar and egg, starch and semolina. Mix everything thoroughly.
Перетрите через сито творог, добавьте к нему сахар и яйцо, крахмал и манную крупу. Все тщательно перемешайте.
Remove the peel from the pear and cut the pulp into small cubes. Form a flat cake from the curd mass and place a pear in the center, covering it on top with exactly the same flat cake. Blind the edges tightly. Fry in a frying pan with oil until golden brown. Place the finished cheesecakes on a plate and sprinkle with powdered sugar.
Снимите кожуру с груши и нарежьте мякоть маленькими кубиками. Из творожной массы сформируйте лепешку и положите по центру грушу, накрыв ее сверху точно такой же лепешкой. Плотно слепите края. Обжаривайте на сковороде с маслом до золотистого цвета. Выложите готовые сырники на тарелку и посыпьте сахарной пудрой.
Serve cheesecakes with jam or pour condensed milk.
Подавайте сырники с вареньем или полейте сгущенным молоком.