Sift the flour.
Просейте муку.
Place the cottage cheese in a deep bowl and break the eggs into it. Add vanilla sugar and baking powder. Mix all contents until smooth. Add corn flour along with sugar. Mix the ingredients.
В глубокую миску выложите творог и разбейте туда яйца. Добавьте ванильный сахар и разрыхлитель. Перемешайте все содержимое до однородной массы. Высыпьте кукурузную муку вместе с сахаром. Перемешайте ингредиенты.
Knead into a soft dough and leave for 15 minutes. Form into medium sized balls and flatten slightly with your hand.
Замесите мягкое тесто и оставьте на 15 минут. Сформируйте шарики среднего размера и немного приплюсните рукой.
Heat a frying pan with oil and fry the cheesecakes over medium heat on both sides until golden brown. Each side will take on average 5-6 minutes. Remember to cover the pan with a lid while frying.
Раскалите сковороду с маслом и обжаривайте сырники на среднем огне с обеих сторон до румяности. Каждая сторона в среднем займет по 5-6 минут. Не забудьте прикрыть сковороду крышкой во время жарки.
Serve cheesecakes with sour cream, nuts, dried fruits and berries. Sprinkle with powdered sugar.
Сырники подавайте со сметаной, орехами, сухофруктами или ягодами. Присыпьте сахарной пудрой.