Take the kefir out of the refrigerator first; it should be at room temperature. Place tracing paper on a baking sheet.
Кефир предварительно достаньте их холодильника, он должен быть комнатной температуры. Положите на противень кальку.
Beat the egg with sugar, pour in kefir and dissolve the soda in it, add cinnamon, pour in vegetable oil, and pour in the sifted flour. Knead the dough.
Яйцо взбейте с сахаром, влейте туда кефир и погасите в нем соду, добавьте корицу, влейте растительное масло, и высыпьте просеянную муку. Вымесите тесто.
Divide the dough into 9 pieces, roll each piece into a flat cake, grease with vegetable oil and roll into long sausages with your hands, roll them into snails, dip one side in sugar and place on a baking sheet. Bake at 180°C for 5 minutes.
Тесто разделите на 9 кусочков, каждый кусочек раскатайте в лепешку, смажьте растительным маслом и руками скатайте в длинные колбаски, которые сверните в улитки, обмакните одной стороной в сахар и выложите на противень. Выпекайте при температуре 180°C 5 минут.
Place your cookies on a plate and pour a glass of milk over them. Bon appetit.
Поставьте, ваше печенье на блюдо и налейте к ним стакан молока. Приятного аппетита.