Prepare a container for the dough in which you will later knead the dough, a baking tray and heat the oven to 200°C. Melt the butter and heat the milk to 40°C.
Приготовьте емкость для опары в котором вы в дальнейшем будете месить тесто, противень и нагрейте духовку до 200°C. Растопите сливочное масло и нагрейте молоко до 40°C.
Mix all the ingredients for the dough in a container and let it brew for 20 minutes; a foamy “cap” should form. Then add the ingredients for preparing the dough to the prepared dough and knead into a soft dough. Cover the bowl and place in a warm place to rise for 90 minutes.
В емкости перемешайте все продукты для опары и дайте настояться 20 минут, должна образоваться пенная “шапка”. Затем в готовую опару добавьте ингредиенты для приготовления теста и вымесите мягкое тесто. Накройте миску и поставьте в теплое место для увеличения на 90 минут.
Dust the table with flour and place the dough, roll it out to a thickness of 4 mm. Spread the dough with butter, sprinkle with cinnamon and sugar. Roll the dough into a roll and cut into pieces. Place cut side up on a baking sheet, let them rise for 30 minutes and bake for 35 minutes.
Припылите стол мукой и выложите тесто, раскатайте его пластом толщиной 4 мм. Намажьте тесто сливочным маслом, посыпьте корицей и сахаром. Сверните тесто в рулет и нарежьте кусочками. Выложите в противень срезом вверх, дайте им подойти 30 минут и отправьте выпекаться на 35 минут.
Combine the ingredients for the cream and brush the finished hot snails on top. Let them sit for 10 minutes and cool a little.
Соедините вместе продукты для крема и смажьте сверху им готовые горячие улитки. Дайте минут 10 им настоятся и чуточку остыть.
Serve the snail warm in a small plate, spread a little more fondant on top so it drips down the sides. Garnish with a sprig of mint.
Подайте улитку теплой в небольшой тарелке, сверху смажьте еще немного помадкой чтоб она стекала по стенкам. Украсьте веточкой мяты.