Rinse the meat and cut them into individual pieces. Preheat oven to 200°C. Prepare a marinating container, baking tray and foil.
Промойте мясо и разрежьте их на отдельные кусочки. Разогрейте духовку до 200°C. Подготовьте емкость для маринования, противень для выпекания и фольгу.
Mix all the ingredients for the sauce in a container, squeeze the juice from the lemon and stir. Dip the ribs into the sauce and let marinate for 60 minutes in the cold.
В емкости смешайте все ингредиенты для соуса, с лимона выжмите сок и перемешайте. В соус опустите ребрышки, и дайте промариноваться 60 минут в холоде.
Then place the ribs on a baking sheet, cover with foil and place in the oven for 60 minutes. After a while, remove the foil, pour the remaining sauce on top and return to the oven for another 15 minutes.
Затем выложите ребра в противень, накройте фольгой и поставьте в духовку на 60 мнут. Спустя время снимите фольгу, полейте сверху оставшимся соусом и верните в духовку еще на 15 минут.
Place lettuce leaves on a plate, place the ribs on top, sprinkle them with sesame seeds, and place vegetables next to them. Bon appetit!
Выложите на блюдо листья салата, сверху уложите ребрышки, обсыпьте их кунжутом, и рядом выложите овощи. Приятного аппетита!