Squeeze lemon juice from the lemon and peel the garlic.
Выжмите лимонный сок из лимона, очистите чеснок.
Mix vegetable oil with mustard, garlic and lemon juice in a separate plate. Add the mixture to the ribs and leave to marinate for 1 hour.
Смешайте в отдельной тарелке растительное масло с горчицей, чесноком и соком лимона. Добавьте полученную смесь к ребрам и оставьте мариноваться на 1 час.
Line a baking sheet with parchment, grease it with oil and place the ribs, salt and pepper them. Bake in the oven for 80 minutes at 220°C.
Застелите противень пергаментом, смажьте его маслом и выложите ребрышки, посолив и поперчив их. Запекайте в духовке 80 минут при температуре 220°C.
Garnish the dish with your favorite vegetables or herbs and serve.
Украсьте блюдо любимыми овощами или зеленью и подавайте к столу.