Remove the butter from the refrigerator to allow it to come to room temperature. Separate the egg yolk from the white.
Достаньте сливочное масло из холодильника, чтобы оно приняло комнатную температуру. Отделите яичный желток от белка.
In a deep bowl, mix the butter with the yolks until smooth. Add sugar and sifted flour to the mixture. Knead the dough.
В глубокой миске перемешайте масло с желтками до однородности. Добавьте к массе сахар и просеянную муку. Замесите тесто.
Line a baking sheet with parchment and grease it with oil. Form small balls from the dough, place on parchment and press them down lightly. Bake in the oven at 200°C for 20 minutes.
Противень застелите пергаментом и смажьте его маслом. Из теста сформируйте шарики небольшого размера, выложите на пергамент и придавите их слегка. Выпекайте в духовке при 200°C 20 минут.
You can dip the finished cookies in the glaze and sprinkle with coconut flakes.
Готовое печенье можете окунуть в глазурь и посыпать кокосовой стружкой.