Wash the vegetables and peel them. Freeze the processed cheese. Prepare a blender to puree the soup.
Помойте овощи и очистите от кожуры. Подморозьте плавленый сырок. Подготовьте блендер, чтобы сделать суп пюре.
Cut the peeled potatoes and pumpkin into cubes. Place in a saucepan, cover with water, add bay leaf. Let cook for 25-30 minutes until the pieces are soft.
Очищенные от кожуры картошку и тыкву нарежьте на кубики. Положите в кастрюлю, залейте водой, добавьте лавровый лист. Поставьте вариться на 25-30 минут, пока кусочки не станут мягкими.
Finely chop the onion, grate the carrots, crush the garlic with a knife. Melt the butter in a frying pan and fry the onions, carrots and garlic until golden brown. Grate the frozen processed cheese.
Лук нарежьте мелко, морковь натрите на терке, чеснок раздавите ножом. Сливочное масло растопите в сковороде и обжарьте на нем лук с морковью и чесноком до золотистого цвета. Подмороженный плавленый сыр натрите на терке.
Place cheese, roast, pepper and salt in a saucepan with pumpkin and potatoes. Remove the bay leaf from the soup. Cook until the cheese is melted. Puree the finished soup with a blender until pureed.
Положите в кастрюлю с тыквой и картошкой сыр, зажарку, перец и соль. Уберите из супа лавровый лист. Варите, пока сыр не расплавится. Готовый суп пробейте блендером до пюреобразного состояния.
Make homemade croutons by toasting bread cubes in the oven. Serve pureed pumpkin soup with croutons and sour cream.
Сделайте домашние гренки, подсушив кубики хлеба в духовке. Подайте тыквенный суп пюре с гренками и сметаной.