Preheat the oven to 180°C, prepare a baking sheet, grease it with oil. Rinse the fish and grate the cheese.
Разогрейте духовку до 180°C, приготовьте противень, смажьте его маслом. Рыбу промойте, сыр натрите на терке.
Place the fish on a baking sheet and sprinkle lemon juice on top, salt and season with spices.
Выложите рыбу на противень и сбрызните сверху лимонным соком, посолите и приправьте специями.
Spread sour cream evenly on top of the fillet and sprinkle with cheese. Place in the oven to bake for 30 minutes.
Сверху на филе равномерное распределите сметану и посыпьте сыром. Оправьте в духовку для запекания на 30 минут.
To serve the dish in a restaurant style, decorate the plate with lettuce leaves, add hot fish, and serve with vegetables or rice.
Для ресторанной подачи блюда, украсьте тарелку листьями салата, выложите горячую рыбу, подавайте с овощами или рисом.