Thaw the puff pastry.
Разморозьте слоеное тесто.
Roll out the defrosted dough a little and form a square. Make a cut along the edge contour at a distance of one and a half centimeters, as if defining the sides. Grate the mozzarella and spread completely, covering the surface without going beyond the slits.
Размороженное тесто немного раскатайте, сформируйте квадрат. По контуру края сделайте надрез на расстоянии полтора сантиметра, как бы определив борта. Натрите моцареллу на терке и выложите полностью, покрывая поверхность, не заходя за прорези.
Place Bulgarian cheese rings and cherry tomato halves, roll up bacon rolls and spread over pizza. Place in a preheated oven at 200°C for 20 minutes.
Выложите кольца болгарского сыра и половинки помидор черри, скрутите рулетики из бекона и распределите по пицце. Поставьте в разогретую духовку до 200 °С на 20 минут.
Tear basil leaves and sprinkle on top of the pizza, you can add spicy tomato sauce.
Нарвите листья базилика и посыпьте пиццу сверху, можно добавить острый томатный соус.