Grate the cheese on a coarse grater. Cut the tomato into slices and salami. Finely chop the bell pepper.
Натрите сыр на крупной терке. Нарежьте помидор дольками и салями. Мелко нарежьте болгарский перец.
Brush the dough with mayonnaise and sprinkle dried marjoram on top. Next, sprinkle cheese on top. Place the tomatoes at a distance from each other, and place salami and onions between them. What would you get according to the “scales” principle in the order of salami-tomato-onion. Sprinkle bell pepper and a second portion of cheese on top.
Смажьте тесто майонезом и посыпьте сверху сушеным майораном. Далее посыпьте сверху сыром. Выкладывайте помидоры на расстоянии друг от друга, а между ними выложите салями и лук. Что бы у вас получилось по принципу “чешуи” в порядке салями-помидор- лук. Сверху посыпьте болгарский перец и вторая порция сыра.
Place your pizza on a baking sheet lined with parchment paper. And place in a preheated oven, bake the pizza for 30 minutes.
Поместите вашу пиццу на противень, застеленный пергаментной бумагой. И поместите в разогретый духовой шкаф, выпекайте пиццу 30 минут.
Place the pizza on a wooden board, cut into portions and sprinkle with herbs on top if desired.
Выложите пиццу на деревянную досточку, разрежьте порционно и можете посыпать сверху по желанию зеленью.