To prepare the dish, prepare a frying pan, a baking dish, and preheat the oven in grill mode. Wash and peel the vegetables. Cut everything into thin strips. Grate the cheese.
Для приготовления блюда приготовьте сковороду, форму для выпекания, разогрейте духовку в режиме гриль. Промыть овощи и почистить. Нарезать все тонкой соломкой. Сыр натрите.
In a hot frying pan, fry the onion until white. Add mushrooms and tongue and fry until golden brown. Pour in sour cream and cream, reduce heat and cook for another 15 minutes.
На раскаленной сковороде обжарьте лук до побеления. Добавьте грибы и язык и обжаривайте до румяного цвета. Влейте сметану и сливки, уменьшите огонь и готовьте еще 15 минут.
Place everything in the pan, sprinkle with cheese and place in the oven for 10 minutes.
Переложите все в форму, посыпьте сыром и отправьте в духовку на 10 минут.
To present the dish effectively, cook it in a cocotte maker, serve it on a wooden tray and garnish with a sprig of basil. If desired, you can serve fresh crispy toast with the julienne.
Чтобы эффектно подать блюдо, приготовьте его в кокотнице, подайте в них же на деревянной подложке и украсьте веточкой базилика. При желании к жюльену можно подать свежие хрустящие тосты.