Cut the cheese into bars 2 cm wide.
Сыр нарежьте на бруски шириной 2 см.
Place the crackers on a plate. In a separate bowl, beat the eggs with a fork. Dip each piece of cheese into a bowl of eggs, then into a plate of breadcrumbs. Pour vegetable oil into a frying pan and fry the cubes on both sides.
В тарелку высыпьте сухари. В отдельной миске взболтайте яйца вилкой. Каждый кусок сыра обмакните в миску с яйцами, потом в тарелку с сухарями. В сковороду налейте растительное масло и обжарьте брусочки с обеих сторон.
To make honey mustard sauce, place mustard, honey, olive oil and lemon juice in a bowl. Mix everything thoroughly until smooth. Place the grilled cheese on a plate and serve with the sauce.
Чтобы приготовить медово-горчичный соус, в миску положите горчицу, мед, оливковое масло и лимонный сок. Тщательно все перемешайте до однородной массы. Выложите на тарелку жареный сыр и подавайте вместе с соусом.
For a fragrant aroma, sprinkle the cheese with chopped herbs.
Для душистого аромата посыпьте сыр нашинкованной зеленью.