Prepare a mixing container, a baking sheet and preheat the oven to maximum. Sift the flour, grate the cheese, soften the butter.
Подготовьте емкость для смешивания продуктов, противень и разогрейте духовку до максимума. Муку просейте, натрите сыр, размягчите масло.
Add yeast, salt and sugar to flour. Pour in milk and vegetable oil and butter. Knead the dough, cover and set aside for 40 minutes.
В муку всыпьте дрожжи, соль и сахар. Влейте молоко и растительное масло и сливочное масло. Замесите тесто, накройте и отложите на 40 минут.
Mix eggs, cheese and butter. Cut the dough into five pieces. Roll each piece into a circle. Place 1/5 of the filling in the center and bring the edges of the cake together in the center and roll out again.
Перемешайте яйца, сыр и масло. Разрежьте тесто на пять частей. Каждый кусок раскатать в круг. В центре выложите 1/5 часть начинки и соедините края лепешки в центре и снова раскатайте.
Mix sour cream with egg and butter and spread on flatbreads. Sprinkle cheese on top. Prick with a fork. Place in the oven for 10 minutes.
Смешайте сметану с яйцом и сливочным маслом и помажьте лепешки. Присыпьте сверху сыром. Проколите вилкой. Отправьте в духовку на 10 минут.
To serve khachapuri correctly, tear it into pieces and be sure to have your favorite drink, for example, tarragon. Bon appetit!
Чтобы правильно подать хачапури, порвите его на куски и обязательно любимы напиток, например, тархун. Приятного аппетита!