Separate the whites from the yolks; we don't need the yolks. Wet the raisins in advance. You need a non-stick frying pan.
Отделите белки от желтков, желтки нам не понадобятся. Намочите изюм заранее. Нужна сковорода с антипригарным покрытием.
Grind low-fat cottage cheese with protein. Here you need to figure out what kind of cheesecakes you like, interspersed with pieces of cottage cheese or a homogeneous structure. If it’s homogeneous, then feel free to take a blender; if not, then just mix everything with a fork.
Обезжиренный творог разотрите с протеином. Тут надо разобраться, какие вы сырники любите, с вкраплениями кусочков творога или однородной структуры. Если однородной, то смело берите блендер, если нет, то перемешивайте все просто вилкой.
Pour the whites into the curd mass, add the bran and the mashed half of a banana. Mix everything well. Drain the raisins and dry with a paper towel. Add it, stir and form into a tight sausage.
В творожную массу влейте белки, положите отруби и размятую половину банана. Все хорошо перемешайте. С изюма слейте воду и обсушите бумажным полотенцем. Всыпьте его, перемешайте и сформируйте плотную колбаску.
Form cheesecakes from the cheese mixture. Place the cheesecakes in a dry frying pan and fry them on each side. Place on a baking sheet and cook in a preheated oven at 180°C for seven to ten minutes.
Сформируйте с сырной массы сырники. Положите на сухую сковороду сырники и прижарьте их с каждой стороны. Выложите на противень и доведите до готовности в разогретой духовке при 180°С от семи до десяти минут.
Place protein cheesecakes on dried lettuce leaves and sprinkle with powdered sugar.
Выложите протеиновые сырники на обсушенные листья салата латук, и присыпьте сахарной пудрой.