Remove the butter from the refrigerator so that it is at room temperature. You will need a chopper and a pastry bag.
Выставите из холодильника масло, чтобы оно было комнатной температуры. Нужен будет измельчитель и кондитерский мешок.
Peel the bananas and cut them into slices. Take a chopper and put chopped bananas, sugar, vanilla sugar, butter, sour cream and eggs into it. Stir into a homogeneous mass. Place in a bowl and add sifted flour. Knead into a homogeneous dough.
Почистите бананы и нарежьте их кружочками. Возьмите измельчитель и положите туда нарезанные бананы, сахар, ванильный сахар, сливочное масло, сметану и яйца. Перемешайте в однородную массу. Выложите в миску и добавьте просеянную муку. Замесите однородное тесто.
Place the dough into a prepared culinary bag with a nozzle of your choice. Place the cookies on a silicone mat, at a distance from each other, and place in the oven at 180°C for 15-20 minutes. The cookies should be golden brown, do not overcook them.
В подготовленный кулинарный кулек с насадкой по вашему усмотрению, выложите тесто. На силиконовой коврик, на расстоянии друг от друга, отсадите печенье и поставьте в духовку при температуре 180°С на 15-20 минут. Печенье должны быть золотистого цвета, не передержите.
Place cookies on a plate and sprinkle with powdered sugar. Place a glass of milk and a bowl of jam.
Выложите печенье на тарелку и присыпьте сахарной пудрой. Поставьте стакан молока и пиалу с вареньем.