Cook vegetable broth. Rinse the pearl barley well. Wash, dry and peel the vegetables. Cut the carrots and celery root into strips, chop the onion. Cut the potatoes into slices.
Сварите овощной бульон. Промойте хорошо перловку. Помойте, обсушите и почистите овощи. Морковку и корень сельдерея нарезать соломкой, измельчите лук. Нарежьте картофель ломтиками.
Pour water into a saucepan and bring to a boil. Add pearl barley and bring to a boil again. Cook until the cereal is half cooked. Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Fry the onion until translucent, then add the carrots and celery and saute until half cooked.
Налейте в кастрюлю воды и доведите до кипения. Добавьте перловую крупу и снова доведите до кипения. Варите до полуготовности крупы. Разогрейте сковородку и налейте растительное масло. Обжарьте лук до полупрозрачности, затем добавьте морковь и сельдерей, пассеруйте до полуготовности.
Transfer the pearl barley to a colander and rinse with cold water. Place pearl barley and chopped potatoes into the boiling broth, bring to a boil and cook over low heat until the cereal is ready. Place the sauté and add salt. Cook for another 10 minutes, reduce heat. Add the cheese and let it melt completely, stirring. Remove from heat and add garlic.
Переложите перловку на дуршлаг и промойте холодной водой. В кипящий бульон поместите перловку, нарезанный картофель, доведите до кипения и варите до готовности крупы на маленьком огне. Поместите пассеровку и посолите. Варите еще 10 минут, уменьшите огонь. Добавьте сырок и дайте ему полностью растаять, помешивайте. Снимите с огня и добавьте чеснок.
Ladle the soup into bowls and top with chopped fresh onions and dill.
Разлейте суп по тарелкам и сверху посыпьте нарезанным свежим луком и укропом.