Cut the Chinese cabbage and pour boiling water over it, let stand for 10 minutes. Thaw the spinach balls. Preheat the oven to 180°C. And line a baking sheet with a non-stick mat.
Нарежьте пекинскую капусту и залейте кипятком, дайте постоять 10 минут. Разморозьте шпинатные шарики. Разогрейте духовку до температуры 180°C. И застелите противень антипригарным ковриком.
Mix kale with spinach and squeeze. Pour boiling water over the oatmeal and give it time to swell. Mash the cottage cheese and add flakes and cabbage with spinach to it. Add salt and garlic as desired. Mix everything thoroughly.
Смешайте капусту со шпинатом и отожмите. Залейте овсяные хлопья кипятком и дайте время чтобы они набухли. Разомните творог и добавьте в него хлопья и капусту со шпинатом. Добавьте соль и чеснок по желанию. Все тщательно перемешайте.
Form cheesecakes from the resulting mass and dip in flour on both sides. Place them on a baking sheet and place in a preheated oven for about 40 minutes, but check to see if they are done.
Из полученной массы сформируйте сырники и обмакните с двух сторон в муке. Выложите их на противень, и поместите в разогретую духовку примерно на 40 минут, но смотрите по готовности.
Place the dish on a plate and top with sour cream, berries or fruit.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте сверху сметаной, ягодами или фруктами.