Rub the cottage cheese through a sieve. Sift the flour.
Протрите творог через сито. Просейте муку.
Add egg, salt and sugar to a plate with cottage cheese. Mix everything well until smooth. Add flour and knead the curd dough. Cover with a towel and leave for 20 minutes.
В тарелку с творогом добавьте яйцо, соль и сахар. Хорошо все перемешайте до однородности. Добавьте муку и замесите творожное тесто. Накройте полотенцем и оставьте на 20 минут.
Form the dough into round pieces, flatten them slightly and roll them in flour. Pour vegetable oil into a frying pan and heat it up. Place the cheesecakes in a frying pan and fry over low heat for 2 minutes on each side.
Сформируйте из теста круглые заготовки, слегка приплюсните и обваляйте их в муке. Налейте в сковородку растительное масло и разогрейте. Поместите сырники на сковородку и обжаривайте на маленьком огне по 2 минуты с каждой стороны.
Place the cheesecakes on a plate and garnish with sour cream, berries or fruit.
Выложите сырники на тарелку и украсьте сметаной, ягодами или фруктами.