Finely chop the nuts. Sift the flour. Preheat oven to 200°C.
Орехи мелко измельчите. Муку просейте. Разогрейте духовку до 200°C.
Mix egg and sugar. Separately, mix the butter with a small amount of flour and grind into crumbs. Then add the egg and sugar mixture. Mix well.
Смешайте яйцо и сахар. Отдельно смешайте масло сливочное с небольшим количеством муки и разотрите в крошку. После добавите смесь яйца и сахара. Хорошо перемешайте.
Add honey, soda and add more flour. Knead the dough and place in the refrigerator for 30 minutes.
Добавьте мед, соду и высыпьте еще муки. Замесите тесто и отправьте в холодильник на 30 минут.
Mix nuts with sugar. Roll out the dough thinly and brush with vegetable oil. Then sprinkle with nuts and roll into a roll. Cut into pieces and place on a baking sheet lined with parchment. Bake for 20-30 minutes.
Орехи смешайте с сахаром. Тесто тонко раскатайте и смажьте маслом растительным. После посыпьте орехами и сверните в рулет. Нарежьте на кусочки и положите на противень, застеленный пергаментом. Выпекайте 20-30 минут.
Before serving, drizzle with honey or sprinkle with powdered sugar. You can also top it with chocolate.
Перед подачей полейте медом или посыпьте сахарной пудрой. Также можно полить шоколадом.