To prepare the brownies, prepare two bowls, a saucepan of water, and a baking tray. Preheat oven to 175°C.
Для приготовления брауни приготовьте две миски, кастрюльку с водой закипятите, противень. Разогрейте духовку до 175 °C.
In one bowl, mix flour, cocoa, ½ cup sugar, 1 tbsp. vanilla sugar and salt.
В одной миске смешайте муку, какао, ½ стакана сахара, 1 ст.л. ванильного сахара и соль.
Place the second bowl on a saucepan with boiling water and melt 100 g of butter with chocolate in a water bath. Stir. Remove the bowl from the pan and add 2 eggs and stir again.
Вторую миску поставьте на кастрюлю с кипятком и на водяной бане растопите 100 г масла с шоколадом. Перемешайте. Снимите миску с кастрюли и добавьте 2 яйца и снова перемешайте.
Combine the contents of the two bowls together and stir with a spoon until smooth. Grease the mold with the remaining butter and transfer the dough into it.
Соедините содержимое двух мисок вместе и перемешайте ложкой до однородной консистенции. Форму смажьте оставшимся сливочным маслом и переложите тесто в нее.
Whisk together 1 yolk, 1 tbsp. vanilla sugar and 3 tbsp. Sahara. You need to beat for about two minutes. Spread the mixture evenly on top of the chocolate dough. Thinly spread the cranberries with sugar on top and place in the oven for 30 minutes.
Взбейте вместе 1 желток, 1 ст.л. ванильного сахара и 3 ст.л. сахара. Взбивать нужно около двух минут. Выложите получившуюся массу равномерно сверху на шоколадное тесто. Сверху тонко размажьте клюкву с сахаром и поставьте в духовку на 30 минут.
For proper serving, cut the brownies into rectangular pieces, and for beauty, place fresh berries or a sprig of mint on top.
Для правильной подачи нарежьте брауни прямоугольными кусками, а для красоты поставьте сверху свежие ягоды либо веточку мяты.