Grate the cheese on a coarse grater. Set aside a little cheese. Prepare the baking dish. Cut the pepper into strips. Preheat the oven to 180°C. Peel and cut the potatoes into thin slices.
Натрите сыр на крупной терке. Немного отложите сыра. Подготовьте форму ля приготовления. Нарежьте перец полосками. Разогрейте духовку до температуры 180°C. Очистите и нарежьте картофель тонкими кружочками.
Salt and pepper the fish to taste. Pour cream over the main part of the cheese, add egg and nutmeg. Beat everything well with a fork.
Посолите и поперчите рыбу по вкусу. Основную часть сыра залейте сливками, добавьте яйцо и мускатный орех. Все хорошо взбейте вилкой.
Place the fish in a mold and shape it into a heart, and place the cheese mixture there. Leave a little mass. Make a heart outline from the chopped peppers. Sprinkle sesame seeds on top and place in the oven for 35 minutes. Raise the temperature to 200°C in the last 5 minutes.
Выложите рыбу в форму и придайте форму сердечка, и поместите туда сырную массу. Оставьте немного массы. Из нарезанного перца сделайте контур сердца. Посыпьте сверху кунжутом и поместите в духовку на 35 минут. Поднимите в последние 5 минут температуру до 200°C.
Fry the potatoes in vegetable oil. Form into towers in a baking dish. Lay out the potatoes, place a little soufflé and a strip of pepper on it. Collect turrets like this until you run out of potatoes. Sprinkle the remaining cheese on top. And place in the oven, preheated to 180°C, until the cheese is browned. Serve the fish with the turrets.
Обжарьте картофель на растительном масле. В форме для запекания формируйте башенки. Выложите картофель, на него поместите немного суфле и полоску перца. Собирайте так башенки пока картофель не закончиться. Сверху все посыпьте оставшимся сыром. И поместите в духовку, разогретую до 180°C, до зарумянивания сыра. Подайте рыбу вместе с башенками.
Place the dish on a plate and sprinkle herbs on top.
Выложите блюд на тарелку и сверху можете посыпать зеленью.