Prepare your blender and frying pan. Peel the garlic. Wash and dry the basil.
Подготовьте блендер и сковороду. Почистите чеснок. Вымойте и обсушите базилик.
Lightly toast the pine nuts in a dry frying pan.
Слегка поджарьте кедровые орешки на сухой сковороде.
Cut the garlic into arbitrary pieces. Combine the garlic and nuts in a blender and grind them to a paste-like consistency.
Нарежьте чеснок произвольными кусочками. Соедините в блендере чеснок с орехами и измельчите их до пастообразной консистенции.
Separate the basil leaves from the stems, divide them into 2-3 parts and place them in a blender in parts, periodically adding olive oil so that the mixture acquires an oily consistency.
Отделите от стеблей листья базилика, разделите их на 2-3 части и отправьте в блендер по частям, периодически подливая оливковое масло, чтобы смесь приобрела маслянистую консистенцию.
Grate the cheese and gradually add to the blender. Pepper, salt and add the remaining oil, then beat the whole mixture again.
Натрите сыр и постепенно добавляйте в блендер. Поперчите, посолите и добавьте остатки масла, затем снова взбейте всю смесь.
You can decorate any dish with the sauce, or you can serve it in a beautiful gravy boat, sprinkled with grated nuts.
Соусом вы можете украсить любое блюдо, а можно его подать в красивой соуснице, посыпав тертыми орешками.