Prepare parchment paper. Clean the fish. Preheat the oven to 180-200 C.
Приготовьте пергаментную бумагу. Почистите рыбу. Разогрейте духовку до температуры 180-200 С.
Rub the fish with salt and ground black pepper. Grease parchment paper with sunflower oil and place the catfish on it.
Натрите рыбу солью и черным молотым перцем. Смажьте подсолнечным маслом пергаментную бумагу и разложите на нее зубатку.
Chop the green onions, cut the bell pepper into small cubes, grate the melted cheese on a fine grater. Place all the ingredients on top of the fish in layers: green onions, then bell peppers, grated cheese on top.
Покрошите зеленый лук, порежьте болгарский перец мелкими кубиками, натрите плавленый сыр на мелкой терке. Выложите сверху на рыбу все ингредиенты слоями: зеленый лук, потом болгарский перец, сверху тертый сыр.
Place the fish in a hot oven. After 18-20 minutes, remove the finished catfish. Let it cool slightly, this will take 5-10 minutes. Serve the dish immediately on portioned plates.
Поставьте рыбу в горячую духовку. Через 18-20 минут достаньте готовую зубатку. Дайте ей немного остыть, для этого потребуется 5-10 минут. Подавайте блюдо к столу сразу на порционных тарелках.
Add 1-2 tsp to each serving. mustard beans or one slice of lemon and a small sprig of herbs of your choice (rosemary, basil, parsley).
Положите на каждую порцию 1-2 ч. л. горчицы в зернах или по одному ломтику лимона и небольшую веточку зелени на выбор (розмарин, базилик, петрушка).