Prepare a deep bowl for mixing the curd mass, as well as a frying pan.
Подготовьте глубокую миску для замешивания творожной массы, а также сковороду.
Using a fork, mix thoroughly and grind 1 tbsp. l. semolina, cottage cheese and egg in a deep bowl. Leave this mixture for 10-15 minutes for the semolina to swell.
С помощью вилки тщательно смешайте и перетрите 1 ст. л. манной крупы, творог и яйцо в глубокой миске. Оставьте эту массу на 10-15 минут, чтобы манка набухла.
Add sugar, raisins and vanillin to the curd mass. Mix everything thoroughly again.
Добавьте в творожную массу сахар, изюм и ванилин. Снова все тщательно перемешайте.
Wet your hands with water and first form small round balls, and then form them into cakes 1.5 cm thick and 5-7 cm in diameter. Roll each cake in the remaining semolina on both sides.
Смочите руки водой и сформируйте сначала небольшие круглые шарики, а потом из них лепешки толщиной 1,5 см и диаметром 5-7 см. Каждую лепешку обваляйте в оставшейся манке с двух сторон.
Heat a frying pan, add butter and fry the cheesecakes on both sides over low heat. Fry for about 5 minutes until golden brown.
Нагрейте сковородку, добавьте сливочное масло и обжарьте сырники с обеих сторон на медленном огне. Жарьте примерно по 5 минут до образования золотистой корочки.
Serve cheesecakes with jam, sour cream, jam, condensed milk or toppings.
Подавайте сырники с вареньем, сметаной, джемом, сгущенкой или топингами.