Peel the zucchini, remove seeds and fibers, and grate the pulp using a medium grater. Let stand for 10 minutes to release the juice and squeeze it out.
Очистите кабачки, удалите семена и волокна, а мякоть натрите на средней терке. Дайте постоять 10 минут, чтобы выделился сок, и отожмите его.
In a deep bowl, mix butter and sugar until smooth and add the egg. Mix everything. Add grated zucchini to the resulting mixture.
В глубокой миске смешайте масло и сахар до однородности и добавьте туда яйцо. Перемешайте все. В полученную смесь добавьте тертые кабачки.
In a separate bowl, mix flour, baking powder, salt, cocoa and vanilla. Sift the “dry” mixture into the zucchini mass. Mix well, knead the dough and refrigerate for 60 minutes.
В отдельной чаше смешайте муку, разрыхлитель, соль, какао и ванилин. «Сухую» смесь просейте к кабачковой массе. Хорошенько перемешайте, замесите тесто и поставьте в холодильник на 60 минут.
Using a spoon, place the cookies onto a baking sheet lined with baking paper. Flatten the cookies slightly. Bake in a preheated oven at 180°C for 20 minutes.
С помощью ложки выложите печенья на противень, застеленный пекарской бумагой. Немного приплюсните печенья. Выпекайте в разогретой духовке до 180 °С в течение 20 минут.
Dust the cookies with powdered sugar or ground cinnamon.
Присыпьте печенья сахарной пудрой или молотой корицей.