Prepare the utensils you need for cooking. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 190°C.
Подготовьте нужную вам посуду для готовки. Сыр натрите на мелкой терке. Разогреть духовку до 190 °C.
Mix oatmeal, salt, flour and pepper. Then add cheese, butter and milk. Knead the dough and roll it out.
Смешайте овсяные хлопья, соль, муку и перец. После добавьте сыр, масло и молоко. Замесите тесто и раскатайте.
Cut strips 1 cm wide and 4 mm thick. Place on a baking sheet lined with parchment. Place in the oven for 10-12 minutes.
Нарежьте полоски шириной 1 см и толщиной 4 мм. Поместите на противень, застеленный пергаментом. Отправьте в духовку на 10-12 минут.
Serve in portions. Can be served with sauce or as a beer snack. You can also decorate the top with dill.
Подавайте порционно. Можно подавать с соусом или как закуску к пиву. Так же можете украсить сверху укропом.