Prepare the utensils you need for cooking. Preheat the oven to 180°C. Clean and cut the bird. Cut the cheese into thin slices and the dried apricots into small pieces.
Подготовьте нужную вам посуду для готовки. Разогреть духовку до 180°C. Птицу очистите и нарежьте. Сыр нарежьте на тонкие пластины, а курагу на небольшие кусочки.
Mix honey, soy sauce and dip the meat into the marinade. Marinate for 6-7 hours. Then bake in the oven for 10-15 minutes. In a bowl, mix arugula, dried apricots, nuts, and cheese. Season everything with oil, salt and pepper. Mix with your hands.
Смешайте мед, соевый соус и опустите в маринад мясо. Маринуйте 6-7 часов. После запекайте в духовке 10-15 минут. В миске смешайте руколу, курагу, орехи, сыр. Заправьте все маслом, солью и перцем. Мешайте руками.
Place the salad on a plate and pieces of meat on top. Place the cheese slices on top, then sprinkle with nuts, pepper and oil.
На тарелку выложите салат, а сверху кусочки мяса. Пластины сыра положите сверху, после посыпьте орешками, перцем и полейте маслом.
Serve the salad in portions, along with a side dish of rice or potatoes. Decorate with greens on top.
Подавайте салат порционно, можно вместе с гарниром в виде риса или картофеля. Украсьте сверху зеленью.