Place the beans in a colander and run them under warm running water for 2 minutes. This will melt the ice and reduce cooking time.
Положите фасоль в дуршлаг и подержите ее 2 минуты под теплой струей воды. Так вы растопите лед и сократите время приготовления.
Place the beans in a saucepan, cover with cold water and cook for 5-7 minutes. Then you need to drain the warm water and pour cold water over the beans. Leave the beans in cold water for 2 minutes, then drain the water through a colander.
Выложите фасоль в кастрюлю, залейте холодной водой и варите 5-7 минут. Затем вам необходимо слить теплую воду и залить фасоль холодной водой. Оставьте фасоль в холодной воде на 2 минуты, после чего слейте воду через дуршлаг.
Heat a frying pan with oil and add the beans there, fry them for 2 minutes. While the beans are roasting, grate the cheese on a medium grater and add it to the beans after roasting is complete. Mix everything and remove from the stove. Add chopped eggs, salt, mayonnaise and squeezed garlic. Mix everything and the dish is ready.
Разогрейте сковороду с маслом и переложите туда фасоль, обжарьте ее в течение 2 минут. Пока обжаривается фасоль, натрите сыр на средней терке и добавьте его к фасоли по окончании обжарки. Перемешайте все и снимите с плиты. Добавьте порезанные яйца, соль, майонез и выдавленный чеснок. Перемешайте все и блюдо готово.
Place the appetizer on a plate and garnish with herbs.
Выложите закуску на блюдо и украсьте зеленью.