Prepare the utensils you need for cooking. Wash the liver, peel and cut into small pieces. Chop the garlic.
Подготовьте нужную вам посуду для готовки. Печень вымойте, очистите и нарежьте небольшими кусочками. Измельчите чеснок.
Mix salt, starch, ginger, water and oil. Stir and pour over these livers. Leave for 15-20 minutes. Make a sauce from tomato paste, soy sauce and honey.
Смешайте соль, крахмал, имбирь, воду и масло. Перемешайте и залейте эти печень. Оставьте на 15-20 минут. Сделайте соус из томатной пасты, соевого соуса и меда.
Fry the liver over high heat for about 2-3 minutes. Sprinkle with garlic and fry for 1 minute. Pour in the sauce and cook for a couple more minutes.
Обжарьте печень на сильном огне около 2-3 минут. Посыпьте чесноком и обжаривайте 1 минуту. Вылейте соус и готовьте еще пару минут.
Serve in portions. Can be served with a side dish of potatoes or rice. You can decorate with greens on top.
Подавайте порционно. Можно подавать с гарниром из картофеля или риса. Сверху можете украсить зеленью.