Prepare a saucepan or small frying pan, grater and dishes for the finished sauce. Grate the cheese on a fine grater. Peel and chop the garlic.
Подготовьте сотейник или небольшую сковороду, терку и посуду для готового соуса. Сыр натрите на мелкой терке. Чеснок очистите и измельчите.
Place a saucepan over low heat and melt the butter in it. Add flour and, stirring constantly, cook until smooth.
Поставьте сотейник на небольшой огонь и растопите в нем сливочное масло. Добавьте муку и, постоянно помешивая, готовьте до однородной консистенции.
Pour in sour cream, stir. As soon as bubbles begin to appear, reduce the heat even lower and constantly heat the mixture for another 5 minutes, stirring. Add grated cheese, salt and pepper to taste, stir and let the cheese melt. On average 3 minutes is enough.
Влейте сметану, помешивайте. Как только начнут появляться пузырьки, сделайте огонь еще меньше и постоянно прогрейте массу еще 5 минут, помешивая. Всыпьте тертый сыр, соль и перец по вкусу, перемешайте и дайте сыру расплавиться. В среднем 3 минуты достаточно.
Serve cream cheese sauce with fish fingers, cutlets, toast, and vegetables.
Подавайте соус крем-чиз с рыбными палочками, котлетами, тостами, овощами.