Open the canned cod liver and drain the liquid with the oil, separating the cod liver.
Открыть консервированную печень трески и слить жидкость с маслом отделив печень трески.
When you drain the oil from the cod liver, do not pour it out under any circumstances. If you add a little seasoning to it, it is very tasty on toast, pour some butter over the bread and add a couple of slices of cheese. Use a fork to remember the cod liver, separated from the liquid, but not completely pureed, let the pieces remain. It looks good and will taste better when you get the pieces on the sandwich.
Когда сольете масло с печени трески, ни в коем случае не выливайте его. Если в него добавить чуть приправ, оно очень вкусно с тостами, полить хлеб этим маслом и положить пару кусочков сыра. Печень трески, отделенную от жидкости, помните вилкой, но не совсем в пюре, пусть остаются кусочки. Это и выглядит хорошо и будет вкуснее, когда попадутся кусочки на бутерброде.
Chop the onion very finely and pour in lemon juice, let it marinate a little. Gently mix Philadelphia cheese with cod liver, add a spoonful of mayonnaise and pickled onions, and add salt and pepper to taste. Your spread is ready, bon appetit.
Лук порежьте очень мелко и полейте лимонным соком, пусть чуть промаринуется. Сыр Филадельфия смешайте аккуратно с печенью трески, добавьте ложку майонеза и промаринованный лук, можете посолить и поперчить по вкусу. Ваша намазка готова, приятного аппетита.
Serve on toast halves, mini tartlets or chips. Decorate with sprigs of greenery.
Подайте на половинках тоста, мини тарталетках или чипсах. Украсьте веточками зелени.