Boil the chicken fillet. Boil the eggs. Open a can of beans, strain out the liquid, and rinse the beans. Rinse the pickled mushrooms.
Отварите куриное филе. Отварите яйца. Откройте банку фасоли, сцедите жидкость и промойте фасоль. Промойте маринованные грибы.
Cut the boiled chicken fillet, you can simply tear the meat with your hands, preferably so that the pieces are long. Grate the cheese, preferably on a coarse grater. You can blot the beans with kitchen napkins to get rid of excess liquid in this way. It is advisable to add the mushrooms whole.
Нарежьте отварное куриное филе, можно просто нарвать мясо руками желательно, чтоб кусочки были длинненькие. Натрите на терке сыр, желательно на крупной терке. Фасоль можно промокнуть кухонными салфетками избавиться таким способом от лишней жидкости. Грибы желательные положить целиком.
Peel the eggs and cut into cubes. Mix canned beans, pickled mushrooms, grated cheese and chopped eggs in a bowl, season everything with mayonnaise and salt to taste. Place the salad in a serving bowl and top with croutons. Keep in mind that crackers will get soggy over time.
Яйца очистите от скорлупы и порежьте кубиками. Смешайте в миске консервированную фасоль, маринованные грибы, натертый сыр порезанные яйца, заправьте все майонезом и посолите по вкусу. Переложите салат в мисочку для подачи сверху посыпьте сухариками. Учитывайте, что сухарики со временем размокают.
It is best to sprinkle the crackers right before receiving guests so that they do not get wet. Decorate the salad with herbs; you can line the salad with chips along the contour of the dish; this will also give a beautiful effect.
Сухарики лучше всего посыпать прямо перед приемом гостей чтобы они не намокли. Украсьте салат зеленью, можете по контуру блюда обложить салат чипсами это даст тоже свой красивый эффект.