Peel the pumpkin, cut it and boil it. Preheat oven to 200°C. All ingredients should be at room temperature.
Тыкву почистите, нарежьте и отварите. Разогрейте духовку до 200°C. Все ингредиенты должны быть комнатной температуры.
Combine butter and sugar and beat with a mixer. Add eggs and beat. Puree the pumpkin in a blender and add to the butter. Combine all remaining ingredients and knead the dough.
Соедините масла с сахаром и взбейте миксером. Добавьте яйца и взбейте. Тыкву разбейте блендером в пюре и добавьте к маслу. Соедините все оставшиеся ингредиенты и замешайте тесто.
Spoon the cookies onto a baking sheet lined with parchment. Bake for 30 minutes until golden brown.
Ложкой выложите печенье на противень, который застелен пергаментом. Выпекайте 30 минут до золотистой корочки.
Serve in portions. Can be served with honey, jam, preserves or fresh berries.
Подавайте порционно. Можно подавать с медом, джемом, вареньем или со свежими ягодами.