Prepare all the necessary ingredients for cooking. Wash all produce. Grate the Parmesan using a grater.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для приготовления. Помойте все продукты. Протрите пармезан с помощью терки.
Dry the arugula and place in a deep bowl. Cut the tomatoes into 2-4 pieces and add to the bowl. Pour olive oil into a frying pan and fry the garlic in it. Once the garlic has released its aroma into the oil, remove it from the pan. Fry the shrimp in the same oil. Add the shrimp and Parmesan to the bowl with the arugula.
Обсушите руколу и выложите в глубокую миску. Порежьте помидоры на 2-4 части и добавьте в миску. В сковороду налейте оливковое масло и обжарьте в ней чеснок. После того как чеснок даст аромат маслу, уберите его со сковороды. В этом же масле обжарьте креветки. Добавьте в миску с руколой креветки и пармезан.
To make the dressing, start by mixing olive oil with balsamic vinegar. To get a fragrant aroma, add lemon juice to the salad. Mix everything well and add the dressing to the salad, add salt and ground black pepper to taste.
Чтобы сделать заправку, для начала смешайте оливковое масло с бальзамическим уксусом. Для получения душистого аромата добавьте в салат лимонный сок. Хорошенько все перемешайте и добавьте заправку в салат, посолите и приправьте молотым черным перцем по вкусу.
Place the dish on a plate and top with herbs or garnish with basil leaves. Bon appetit.
Выложите блюдо на тарелку и сверху посыпьте зеленью или украсьте листьями базилика. Приятного аппетита.