Prepare a thick-bottomed saucepan or non-stick frying pan.
Подготовьте сотейник с толстым дном или сковороду с антипригарным покрытием.
Melt a piece of butter and fry a crushed garlic clove in it for a minute. As soon as the aroma appears, remove the garlic. Add all the flour and quickly rub it into the butter with a silicone spatula, mixing everything well. This should take less than 1 minute.
Растопите кусочек масла и обжарьте в течение минуты на нем раздавленный зубчик чеснока. Как только появится аромат, уберите чеснок. Добавьте всю муку и быстрыми движениями силиконовой лопаткой как бы втирайте ее в масло, все хорошо смешивая. На это должно уйти меньше 1 минуты.
Pour in the cream and mix with flour and butter. At first it will seem like there are a lot of lumps, but don’t worry, as they will gradually disperse and the sauce will thicken. Once the sauce has a uniform consistency and large bubbles appear, add salt and pepper to taste, then remove from heat. You can strain through a strainer to avoid accidentally getting any lumps.
Влейте сливки и смешайте с мукой и маслом. Сначала вам покажется, что много комочков, но не переживайте, так как они постепенно разойдутся, а соус загустеет. Как только соус стал однородной консистенции и появились крупные пузыри, добавьте по вкусу соль и перец, затем снимайте с огня. Можете процедить через ситечко, чтобы случайно не попались комочки.
Spread the sauce on the base of the pizza, sprinkle with a mixture of three different cheeses, and sprinkle with herbs. Bake and enjoy pizza without tomatoes.
Смажьте соусом основание пиццы, посыпьте смесью из трех разных сыров, все присыпьте зеленью. Запеките и наслаждайтесь пиццей без томатов.