Prepare all the necessary ingredients for cooking. Rinse the potatoes, chanterelles and onions. Cut the potatoes into cubes. Chop the onion.
Подготовьте все необходимые продукты для приготовления. Промойте картофель, лисички и лук. Картофель нарежьте кубиками. Нашинкуйте лук.
In a dry frying pan, evaporate the liquid from the chanterelles. Place dried mushrooms (chanterelles), chopped potatoes and onions in a deep bowl. Salt and pepper to taste. Top with sour cream, cream and soy sauce. Mix everything thoroughly to distribute all the products evenly.
В сухой сковороде выпарьте жидкость лисичек. В глубокую миску кладите просушенные грибы (лисички), нарезанный картофель и лук. Посолите и поперчите по вкусу. Сверху залейте сметаной, сливками и соевым соусом. Тщательно все перемешайте, чтобы распределить все продукты равномерно.
Place the contents in the bowl on a baking sheet greased with vegetable or other type of oil. Bake the dish in a preheated oven for 30 minutes at 200°C. 10 minutes before ready, sprinkle grated cheese on top.
Содержимое в миске выкладывайте на противень, смазанный растительным или другим видом масла. Запекайте блюдо в разогретой духовке в течение 30 минут при температуре 200°С. За 10 минут до готовности посыпьте сверху тертым сыром.
For a more savory look, sprinkle chopped herbs on top of the baked goods. You can also serve it as a side dish to the main dish. Bon appetit.
Для более пикантного вида, сверху выпечки присыпьте нашинкованную зелень. Также можете подавать как гарнир к основному блюду. Приятного аппетита.