Line a baking sheet with parchment paper. Preheat the oven to 190°C.
Застелите противень пергаментной бумагой. Нагрейте духовку до температуры 190°C.
Mix all the ingredients in a prepared plate; you can also add a little flour if necessary so that the dough does not stick to your hands. But the dough should not be hard.
Смешайте в подготовленной тарелке все ингредиенты, также по необходимости можете добавить немного муки, чтобы тесто не прилипало к рукам. Но тесто не должно быть крутым.
Roll the dough into a sausage and tear off equal-sized pieces. Make balls while pressing with your fingers. Place on a baking sheet. Place in preheated oven and cook until lightly browned.
Раскатайте тесто в колбаску и отрывайте равные по величине кусочки. Делайте шарики, приминая при этом пальцами. Выложите на противень. Поместите в предварительно нагретую духовку и готовьте до легкого румянца.
Place the dish on a plate and sprinkle powdered sugar or melted chocolate on top.
Выложите блюдо на тарелку и посыпьте сверху сахарной пудрой или полейте растопленным шоколадом.