Prepare all the necessary products indicated in the recipe. Sift the flour and baking powder through a sieve. Separate the whites from the yolks.
Подготовьте все необходимые продукты, указанные в рецепте. Муку вместе с разрыхлителем просейте через сито. Отделите белки от желтков.
In a deep bowl, mix butter with sugar, cottage cheese and vanilla. Add the yolks to the bowl. Add about half the flour along with the baking powder. Knead into a soft but not sticky dough. Wrap the dough in cling film and refrigerate for 30 minutes.
В глубокой чаше смешайте сливочное масло с сахаром, творогом и ванилином. Добавьте желтки в миску. Всыпьте примерно половину муки вместе с разрыхлителем. Замесите мягкое, но не липкое тесто. Оберните тесто пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 30 минут.
While the dough is in the refrigerator, prepare the meringue. To do this, beat the egg whites with powdered sugar. Beat with a mixer at medium speed.
Пока тесто находится в холодильнике приготовьте безе. Для этого яичные белки взбейте с сахарной пудрой. Взбивайте с помощью миксера на средней скорости.
After the specified time, take out the dough and divide into three parts. Roll out each piece one by one into a thin layer. Brush the surface of the dough with meringue cream. Roll the meringue dough into a tight roll and cut into pieces. Place the preparations on a baking sheet covered with food paper. Bake the pieces in a preheated oven for half an hour at 180°C.
Спустя указанное время, достаньте тесто и разделите на три части. Раскатайте по очереди каждый кусок в тонкий пласт. Смажьте поверхность теста кремом безе. Тесто с безе сверните в плотный рулет и нарежьте на кусочки. Заготовки выложите на противень, застеленный пищевой бумагой. Запекайте заготовки в разогретой духовке в течение получаса при температуре 180°С.
Delicious classic cottage cheese cookies with meringue cream are ready. Serve for breakfast or afternoon snack. You can also serve it as a dessert with tea. For a more attractive look, sprinkle the cookies with powdered sugar.
Вкусные классические творожные печенья с кремом безе готовы. Подавайте на завтрак или полдник. Также можете подавать как десерт к чаю. Для более привлекательного вида присыпьте печенья сахарной пудрой.