Wash and dry the raisins, peel the banana, prepare a baking sheet and bowl, chop the nuts, heat the oven to 150°C.
Помойте и просушите изюм, очистите банан, приготовьте противень и миску, измельчите орехи, нагрейте духовку до 150°C.
In a bowl, mash the banana with a fork and add the oatmeal, nuts and raisins. Add honey and mix thoroughly. Spread the resulting mixture evenly on a baking sheet and bake for 25 minutes.
В миске разомните банан вилкой и всыпьте овсянку, орехи и изюм. Добавьте мед и тщательно перемешайте. Получившуюся массу равномерно распределите на противне и выпекайте 25 минут.
After baking, cool the cake and cut into bars of the desired shape.
После выпекания корж остужаем и разрезаем на батончики желаемой формы.
Serve the bars by placing them in separate paper bags in advance with tea or coffee.
Подайте батончики разложив их заранее в отдельные бумажные кулечки с чаем или кофе.