Prepare all the necessary ingredients for cooking. Sift the flour and baking powder through a sieve. Separate the whites from the yolks.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для приготовления. Муку с разрыхлителем просейте через сито. Отделите белки от желтков.
In a deep bowl, sift the flour and mix with butter and baking powder. Add blackcurrants, chop lightly with a knife so that the juice is absorbed into the dough. Mix all contents. Add sugar to the resulting mass.
В глубокой миске просейте муку и смешайте со сливочным маслом и разрыхлителем. Добавьте черную смородину, порубите слегка ножом, для того, чтобы сок впитался в тесто. Перемешать все содержимое. В полученную массу добавьте сахара.
Beat the egg yolks together with the cream. Pour this mixture into a bowl. Knead into a soft but not sticky dough. Wrap the dough in cling film and refrigerate for half an hour.
Желтки яиц взбейте вместе со сливками. Данную микстуру налейте в миску. Замесите мягкое, но не липкое тесто. Тесто заверните пищевой пленкой и поставьте в холодильник на полчаса.
After the specified time, take out the dough and form it into balls. Place the resulting blanks on a baking sheet covered with parchment. Flatten the cookies slightly. Bake in a preheated oven at 180°C for 20 minutes.
Спустя указанное время, достаньте тесто и из него сформируйте заготовки в виде шариков. Выложите полученные заготовки на противень, застеленный пергаментом. Чуть-чуть приплюсните печенья. Запекайте в разогретой духовке до 180°С в течение 20 минут.
As written in the description, these sweets are perfect for a snack or tea party. For a more “delicious” look, sprinkle the cookies with powdered sugar. Serve with coffee or sweet tea.
Как и было написано в описании, эти сладости прекрасно подходят для перекуса или чаепития. Для более «деликатесного» вида присыпьте печенья сахарной пудрой. Подавайте вместе с кофе или сладким чаем.