Pre-bake the peppers in the oven, then let them sweat and peel them. Boil the pakeeri. Dry the pine nuts in a frying pan. Peel the garlic.
Перец предварительно запечь в духовке, после дать пропотеть и очистить от кожицы. Пакеери сварить. Кедровые орехи подсушить на сковороде. Чеснок очистить.
Prepare the sauce: combine pepper, nuts, garlic, thyme and parsley in a blender, add butter, salt and pepper and beat. Add the sauce to the pasta and heat slightly.
Приготовьте соус: в блендере смешайте перец, орехи, чеснок, тимьян и петрушку, добавить масло, посолить, поперчить и взбить. Соус добавьте к макаронам и слегка прогрейте.
Transfer the pasta to a dish, add pieces of burrata and olives. Sprinkle with thyme.
Пасту переместите на блюдо добавьте кусочки буррату и оливки. Посыпьте тимьяном.
Serve the pasta in portions. You can decorate the top with fresh nuts or fresh tomatoes.
Подавайте пасту порционно. Сверху можно украсить свежими орехами или свежими томатами.