Sift the flour through a sieve.
Просейте муку через сито.
In a deep bowl, beat eggs with sugar. Add coconut flakes and stir. Add flour with baking powder. Stir and knead into a soft but not sticky dough. Wrap the dough in cling film and refrigerate for 20 minutes.
В глубокой миске взбейте яйца с сахаром. Добавьте кокосовую стружку и перемешайте. Добавьте муку с разрыхлителем. Перемешайте и замесите мягкое, но не липкое тесто. Заверните тесто пищевой пленкой и уберите в холодильник на 20 минут.
Remove the dough and form small balls with your hands. Place the preparations on a baking sheet covered with parchment. Flatten slightly to form cookies. Bake in a preheated oven for 15-20 minutes at 180°C. Drizzle melted chocolate over cooled cookies.
Достаньте тесто и руками сформируйте небольшие шарики. Заготовки выложите на противень, застеленный пергаментом. Слегка приплюсните, чтобы получились печенья. Выпекайте в разогретой духовке в течение 15-20 минут при температуре 180 °С. Остывшие печенья полейте растопленным шоколадом.
Serve coconut cookies with coffee, milk or tea. Sprinkle with powdered sugar if desired.
Подавайте кокосовое печенье к кофе, молоку или чаю. При желании присыпьте сахарной пудрой.