Rub the cottage cheese through a sieve. Wash and dry the raisins.
Протрите творог через сито. Промойте и просушите изюм.
Take a plate, place cottage cheese there, add starch, yolk, sugar, salt, raw sugar, add raisins at the very end. The curd mass is ready, let it stand for 10 minutes.
Возьмите тарелку поместите туда творог, добавьте крахмал, желток, сахар, соль, вальный сахар, изюм добавьте в самом конце. Творожная масса у вас готова, дайте ей постоять 10 минут.
Before molding, grease your hands with vegetable oil. Sprinkle the surface on which you will cook the cheesecakes with flour. Form the cheesecakes into a puck shape.
Перед формовкой смажьте руки растительным маслом. Поверхность на которой будете готовить сырники присыпьте мукой. Формируйте сырники в форму шайбы.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry over medium heat until golden brown on each side.
Разогрейте сковородку, налейте растительное масло и жарьте на среднем огне до золотистой корочки с каждой стороны.
Place the cheesecakes on a plate; you can sprinkle powdered sugar on top. You can also serve it with sour cream or condensed milk, or with jam.
Выложите сырники на тарелку, сверху можете посыпать сахарной пудрой. К столу так же можете подавать со сметаной или сгущенным молоком, так же с джемом.