Prepare all the necessary ingredients for cooking. Cut the cheese into small cubes and grate the cheese on a coarse grater. Chop the greens, garlic and onion.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для приготовления. Нарежьте брынзу маленькими кубиками, протрите на крупной терке сыр. Нашинкуйте зелень, чеснок и лук.
In a deep bowl, mix cream and spices, salt and pepper to taste. In another bowl, mix feta cheese, a little grated cheese, chopped herbs, onion and garlic. Pour the cream sauce into this bowl.
В глубокой миске смешайте сливки и специи, посолите, поперчите по вкусу. В другой чаше смешайте брынзу, немного тертого сыра, нашинкованный зелень, лук и чеснок. В эту чашу налейте сливочный соус.
Pour the sauce into the baking dish and dip the cannelloni in it until they are filled with the sauce. Sprinkle the pieces with grated cheese and bake in a preheated oven for half an hour.
Вылейте соус в форму для выпечки, окуните в него каннеллони, чтобы они заполнились содержимым соуса. Посыпьте тертым сыром заготовки и выпекайте в разогретой духовке в течение получаса.
A delicious dessert is ready. For a more “delicious” look, pour the remaining sauce on top of the preparations. Bon appetit.
Вкусный десерт готов. Для более «деликатесного» вида налейте сверху заготовок оставшимся соусом. Приятного аппетита.