Take an egg and separate the yolk from the white. Chop the nuts. Preheat the oven to 170°C and line a baking tray with parchment paper.
Возьмите яйцо и отделите желток от белка. Измельчите орехи. Разогрейте духовку до температуры 170°C и застелите противень пергаментной бумагой.
Beat the yolks with honey and sugar, add softened butter. Next, stir in the flour in portions. Knead the dough until it is soft and slightly sticky. There is no need to heavily flour the dough, as the cookies will turn out “heavy”.
Взбейте желтки с медом и сахаром, добавьте размягченное сливочное масло. Далее порционно вмешивайте муку. Замесите тесто, оно получиться у вас мягкое, слегка липкое. Сильно забивать тесто мукой не надо, так как печенье получится “тяжелое”.
Divide the resulting dough into pieces and roll them into balls. Beat the prepared egg whites and dip the separated pieces into it. Next, roll in chopped nuts. Make an indentation with your finger and place on the prepared baking sheet.
Разделите полученное тесто на кусочки и скатайте из них колобков. Взбейте подготовленные белки и окуните в него разделенные кусочки. Далее обваляйте в измельченных орехах. Сделайте пальцем углубление и выкладывайте на подготовленный противень.
Fill each indentation with cream or other filling at your discretion. Place the pan in the oven for 30 minutes. After the time has passed, remove the baking sheet and wait for your cookies to cool.
Каждое углубление заполните кремом или другой начинкой по вашему усмотрению. Поместите противень в духовку на 30 минут. По истечению времени достаньте противень, и подождите пока ваше печенье остынет.
Place the dish on a plate and sprinkle coconut flakes on top. Or pour melted chocolate over it.
Выложите блюдо на тарелку и сверху можете посыпать кокосовой стружкой. Или полить растопленным шоколадом.